Beauty.

Bij Maison Beauté kan u terecht voor fashion, beauty én lifestyle! Ons schoonheidssalon werkt met het Spaanse topmerk Germaine De Capuccini en ons professioneel team volgt op regelmatige basis bijscholingen om jou een optimale verzorging te kunnen blijven garanderen. Bij Maison Beauté streven we niet alleen naar huidverzorging, maar ook naar huidverbetering.

 

Daarnaast kan u ook langskomen voor professioneel stijl-, kleur- en pasadvies. We maken je uiteraard ook met plezier wegwijs in ons diverse kleding assortiment in onze winkel met maandelijks nieuwe collecties.

BEKIJK ONS AANBOD

Verzorging
en ontspanning.

 

U kan bij ons terecht voor ... gelaatsverzorging, ontharing, wimperbehandeling, maquillage, hairstyling, hand- en voetverzorging, massage, verzorging, ...

Bridal make-up

& hair services.

 

Je trouwdag, zo speciaal, zo uniek en je wil er op je mooist uitzien. Fris, stralend, vooral jezelf. Daar kunnen wij voor zorgen!

 

Je mag op voorhand langskomen voor een proef make-up en proefkapsel. De dag zelf komen we aan huis. Niet alleen jijzelf kan genieten van een make-up aan huis, maar ook moeders, zussen, getuigen en vriendinnen. Verder kunnen wij ook zorgen voor jullie kapsel. Zo hoef je helemaal de deur niet meer uit om je te haasten naar allerlei afspraken. Een alles-in-één formule.

Kleur- en

stijladvies.

 

Wij helpen je graag verder met kleur- en stijladvies. We gaan samen op zoek met jou naar de juiste stijl en kleuren zodat je in de toekomst enkel nog favorieten in je kleerkast hebt liggen.

 

De basis kleuranalyse duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. De stijlanalyse duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

 

Je kan de kleuranalyse aanvullen met een gelaatsanalyse (welke juwelen, bril, kapsel), make-up advies (laten aanbrengen of zelf leren tijdens mini-les) en/of stijladvies, ...

Maison Beauté.

Stationsstraat 85, 3400 Landen